logo_tromso1.png

4. 4 - Barn og unge
  5. 5 - Møteplan for menighetsrådet

Velkommen til Døves menighet Tromsø

- en menighet i Den norske kirke for døve og tunghørte som bruker tegnspråk.

tromso;kirkerom;02.jpgDøvekirken (i Kroken Kirke) er samlings-stedet vårt i Tromsø.  Der finner du også prestekontoret. Her bruker vi tegnspråk.

Menigheten er verdens nordligste døvemenighet og omfatter fylkene Troms og Finnmark - samt Svalbard. Hvor du enn bor i dette området, er du velkommen til å ta kontakt med oss.  Vi har konfirmantun-dervisning og trosopplæringsarbeid. Vi har regelmessige gudstjenester og andre sam-linger i Tromsø. Vi samarbeider også med døveforeninger i hele distriktet om lokale gudstjenester og andre arrangement.

Vi samarbeider også gjerne med menigheten der du bor, og kan være med på konfirmantundervisning eller annet trosopplæringsarbeid. Døvepresten har besøkstjeneste og kan bistå ved dåp, konfirmasjon, vigsler og begravelser.

Camilla ansatt som ny kirkeverge

Skrevet den 15.10.2015

På felledsrådsmøtet 5. oktober ble Camilla Høiberg ansatt som ny kirkeverge for Døvekirken i Norge.

Døveseniorer på hurtigrutetur besøker verdens nordligste døvemenighet

Skrevet den 23.09.2015

Døve seniorer fra hele Norden har vært på tur med hurtigruten. Under oppholdet i Tromsø benyttet mange anledningen til å besøke verdens nordligste - og Skandinavias nyeste - døvekirke.

Artikkelen er på tegnspråk, men for ikke-tegnspråklige ligger teksten på norsk under tegnspråkvinduet.