Oslo DøvekirkeBergen DøvekirkeStavanger DøvekirkeVoldsdalen KirkeTrondheim DøvekirkeTromsø Døvekirke / Kroken Kirke

Welcome to The Lutheran Congregations of the Deaf in Norway

The congregations of the deaf are The Church of Norway congregations for deaf and severely hearing impaired people.

All worship is in Norwegian sign language, and after the services you will normally have the opportunity to get aquainted over a cup of tea/coffee.

The congregations of the deaf are located in
OsloSandefjord, Bergen, Stavanger, Møre, Trondheim and Tromsø

If you are planning for a visit to Norway, please contact the congregation in the region you are going to, to get information about actual events.