logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Lenker

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

taubenschlag.gifTaubenschlag
Ordet Taube kan bety både døv og due på tysk, og nettstedets navn betyr i direkte oversettelse Dueslaget. Her finnes mengdevis av informasjon om døves og døvblittes situasjon i den tyskspråklige del av Europa, bl.a. om den tyske teksttelefonen og om reiser og restaurantanbefalinger for døve og hørselshemmede. Det er en fordel å kunne tysk, men hvis du klikker på det engelske (eller franske) flagget oppe til venstre, får du en automatoversettelse til engelsk (eller fransk). Denne er dessverre ikke særlig god, men den kan likevel gi et inntrykk av innholdet og mangfoldet på et av Europas største nettsteder for døve/hørselshemmede. Under "Adressen" kan du finne adresser til døveorganisasjoner og døve privatpersoner over store deler av Europa + USA og Australia. Nyttig når du skal ut og reise!

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness