logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Lenker

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

Kirkelige tiltak for døve/hørselshemmede i Norge

bibelselskapet.jpgBibelen på Tegnspråk
På Bibelselskapets hjemmesider finner du Lukasevangeliet på tegnspråk. Bibelselskapet arbeider sammen med Døvekirken for å oversette hele Bibelen til tegnspråk.

 

signo.pngSigno
Signo er en diakonal stiftelse for døve og sterkt hørselshemmede. På ulike steder i landet drives det en rekke virksomheter som Conrad Svendsens Senter og Rycon AS i Oslo og Andebu kompetansesenter (AKS), Andebu Døvblindesenter, Grantoppen AS og Nøkkelbo i Vestfold. I desember 2012 åpnet Signo verdens første "sansekirke" for døvblinde, Tomaskirken, på Andebu.
 

kirkens-sos1.pngKirkens SOS - Teksttelefon 55 32 56 97.
Kirkens SOS har en egen teksttelefontjeneste. Gjennom denne tjenesten kan Kirkens SOS tilby er et medmenneske som gir støtte og trøst til mennesker som er fortvilte og har det vondt. Du kan ringe anonymt, og teksttelefonen har ingen nummervisning. De som kontakter Kirkens SOS kan være trygge på at vi er til å stole på. Alle medarbeidere ved Kirkens SOS har taushetsplikt. Medarbeiderne er også anonyme.  

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness