logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Innhold

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

Døves Blad utgis av døvemenighetene i Den norske kirke og kommer ut med 3 nr. i året.

db-forside_03-16.jpgBladet kan føre sin historie helt tilbake til 1890 da det utkom under navnet "Journal for døve". I 1894 skiftet det navn til "De døves blad", og sitt nåværende navn fikk det på begynnelsen av 1990-tallet. Det framstår idag som et moderne informasjonsblad med mye interessant stoff fra både menighetene og misjonsarbeidet.

I Døves Blad ønsker vi å vise hva som skjer i regi av døvemenighetene rundt om i Norge. Det inneholder artikler fra gudstjenester og arrangement, intervjuer og annet stoff.

I hvert nummer er det en oversikt over ansatte i menighetene og en over gudstjenester og andre arrangementer. Som regel inneholder bladet også en andakt og en lederartikkel, og vi henter inn stoff fra andre deler av kirke- og samfunnsliv.

Bladet sendes til alle medlemmer av døvemenighetene og til andre interesserte. Det har en frivillig kontingent på kr. 150,- pr. år.  Ønsker du å tegne abonnement, finner du bestillingsskjema her.

Det er ønskelig med annonser i bladet.

Døves Blads elektroniske arkiv gir deg mulighet til å laste ned eldre utgaver, helt tilbake til 2005.

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness