Døves Blad utgis av døvemenighetene i Den norske kirke og kommer ut med 3 nr. i året.

db-forside_03-16.jpgBladet kan føre sin historie helt tilbake til 1890 da det utkom under navnet "Journal for døve". I 1894 skiftet det navn til "De døves blad", og sitt nåværende navn fikk det på begynnelsen av 1990-tallet. Det framstår idag som et moderne informasjonsblad med mye interessant stoff fra både menighetene og misjonsarbeidet.

I Døves Blad ønsker vi å vise hva som skjer i regi av døvemenighetene rundt om i Norge. Det inneholder artikler fra gudstjenester og arrangement, intervjuer og annet stoff.

I hvert nummer er det en oversikt over ansatte i menighetene og en over gudstjenester og andre arrangementer. Som regel inneholder bladet også en andakt og en lederartikkel, og vi henter inn stoff fra andre deler av kirke- og samfunnsliv.

Bladet sendes til alle medlemmer av døvemenighetene og til andre interesserte. Det har en frivillig kontingent på kr. 150,- pr. år.  Ønsker du å tegne abonnement, finner du bestillingsskjema her.

Det er ønskelig med annonser i bladet.

Døves Blads elektroniske arkiv gir deg mulighet til å laste ned eldre utgaver, helt tilbake til 2005.