Fellesrådet velges av og blant menighetene og har på mange områder fått fullmakt til å gjøre selvstendige Camilla Høibergvedtak på vegne av menighetene. Det har ansvar for å planlegge og gjennomføre fellesdima_thumb1.jpg tiltak for menighetene. Fellesrådet er også viktig som talerør for menighetene overfor departement, bispedømme og andre offentlige instanser.

Kirkeverge Camilla Høiberg står for den daglige driften av fellesrådets virksomhet. Hun har kontor i Oslo, i samme bygg som Oslo Døvekirke. Dmitry Katsnelson er ansatt i 70 % som økonomikonsulent og Eyolf Berg i 20 % som IT-rådgiver, web-master og redaksjonssekretær for Døves Blad.

I tillegg utøver kirkevergen arbeidsgiveransvar for de fleste av dem som er ansatt i menighetene (unntatt prester, diakoner og kateketer).

Døvekirkenes fellesråd består i inneværende periode av:

Ingrid Hoff Bodin (Oslo) - vararepr.: Astrid Torunn Bø

Marit Gjerdrem (Stavanger) - vararepr.: Bjørn Jerstad

Sium Beyene (Bergen) - vararepr.: Nabai Kauppinen

Lorents Ness (Møre) - vararepr.: Johannes Hagebø

Johan Fjellestad (Trondheim) - vararepr.: Ingrid G. By

Anne Merete S. Morskogen (Tromsø) - vararepr.: Jorid Fagerli

Knut Syvertsen (Sandefjord og menighetsutvalget i Agder) - vararepr.: Astrid Kristiansen

David E. Fraser (ansattes repr.) - vararepr.: Berit Øyen Støyva

Knut Rune Saltnes (Biskopens repr.) - vararepr.: Paal Richard Peterson

Roar Bredvei (Døveprost) - vararepr.: Fung. døveprost.