Kirkelige handlinger

Velkommen til dåp i døvekirken!

Døpefont i Oslo DøvekirkeDåpen er en viktig begivenhet der det nyfødte barnet bæres inn i Guds hus og blir Guds barn i dåpen.

Ta kontakt med døvemenigheten din i god tid for å avtale dato for dåpen. Før dåpen vil døvepresten ha en samtale med foreldrene om hva dåpen er, hvordan vi gjør det i kirken, og andre forhold rundt dåpen.

Her finner du et skjema som vi ber dere fylle ut før dere tar kontakt med oss.

Dersom dåpen skal finne sted i en annen kirke enn døvekirken, må det også gjøres avtale med det lokale menighetskontoret.

Etter dåpen føres barnet inn i kirkeboken både i Døvekirken og i lokalmenigheten der familien bor.

NB! Dåp er ikke bare for barn. Også ungdommer og voksne som vil delta i menighetens liv, og som ikke er døpt fra før, inviteres til å bli døpt i døvekirken.

Les mer om dåpen