logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kirkelige handlinger

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

Velkommen til dåp i døvekirken!

Døpefont i Oslo DøvekirkeDåpen er en viktig begivenhet der det nyfødte barnet bæres inn i Guds hus og blir Guds barn i dåpen.

Ta kontakt med døvemenigheten din i god tid for å avtale dato for dåpen. Før dåpen vil døvepresten ha en samtale med foreldrene om hva dåpen er, hvordan vi gjør det i kirken, og andre forhold rundt dåpen.

Her finner du et skjema som vi ber dere fylle ut før dere tar kontakt med oss.

Dersom dåpen skal finne sted i en annen kirke enn døvekirken, må det også gjøres avtale med det lokale menighetskontoret.

Etter dåpen føres barnet inn i kirkeboken både i Døvekirken og i lokalmenigheten der familien bor.

NB! Dåp er ikke bare for barn. Også ungdommer og voksne som vil delta i menighetens liv, og som ikke er døpt fra før, inviteres til å bli døpt i døvekirken.

Les mer om dåpen

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness