Kirkelige handlinger

KonfirmanterVelkommen til konfirmasjon i døvekirken.

Konfirmasjonstiden i døvekirken er fra begynnelsen av høstsemesteret til slutten av april. Selve konfirmasjonen finner vanligvis sted i begynnelsen av mai.

For konfirmantene som bor i nærheten av en døvekirke, finner konfirmantundervisningen sted der. Ved behov arrangeres det også konfirmantundervisning andre steder i distriktet.

På den årlige konfirmantleiren møtes døve konfirmanter fra hele landet. Leiren arrangeres på vinter-/vårparten. Stedet for leiren skifter fra år til år, men vi holder vanligvis til på større leirsteder og i det distriktet som har flest konfirmanter det året leiren holdes.  Egenandel for denne leiren - reise og alt inkludert -  er kr. 1200,-.
I løpet av konfirmanttiden deltar konfirmantene også på flere gudstjenenster.

Du kan følge konfirmantundervisningen i Døvekirken også om du skal konfirmeres i kirken der du bor. Dersom du vil at døveprest eller døvekateket skal medvirke ved konfirmasjon på hjemstedet, må dere ta kontakt snarest mulig for å gjøre avtale.

Les mer om konfirmasjon i Den norske Kirke

For detaljer om konfirmasjonsprogrammet i din døvemenighet: Se menighetens egne hjemmesider.