logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kirkelige handlinger

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

KonfirmanterVelkommen til konfirmasjon i døvekirken.

Konfirmasjonstiden i døvekirken er fra begynnelsen av høstsemesteret til slutten av april. Selve konfirmasjonen finner vanligvis sted i begynnelsen av mai.

For konfirmantene som bor i nærheten av en døvekirke, finner konfirmantundervisningen sted der. Ved behov arrangeres det også konfirmantundervisning andre steder i distriktet.

På den årlige konfirmantleiren møtes døve konfirmanter fra hele landet. Leiren arrangeres på vinter-/vårparten. Stedet for leiren skifter fra år til år, men vi holder vanligvis til på større leirsteder og i det distriktet som har flest konfirmanter det året leiren holdes.  Egenandel for denne leiren - reise og alt inkludert -  er kr. 1200,-.
I løpet av konfirmanttiden deltar konfirmantene også på flere gudstjenenster.

Du kan følge konfirmantundervisningen i Døvekirken også om du skal konfirmeres i kirken der du bor. Dersom du vil at døveprest eller døvekateket skal medvirke ved konfirmasjon på hjemstedet, må dere ta kontakt snarest mulig for å gjøre avtale.

Les mer om konfirmasjon i Den norske Kirke

For detaljer om konfirmasjonsprogrammet i din døvemenighet: Se menighetens egne hjemmesider.

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness