Kirkelige handlinger

gravferd.jpgDet å miste et menneske vi er glade i, er det vondeste vi opplever. Da er det godt ikke å være alene. Ta gjerne kontakt med døvepresten så snart som mulig når dødsfall rammer familien.

Døvepresten kan om nødvendig også hjelpe deg til å få kontakt med et begravelsesbyrå.  Det er viktig at kontakten med både byrå og prest etableres så raskt som mulig, så vi kan få god tid til å forberede oss på den siste avskjed.

Presten vil gjerne ha et møte med den nærmeste familie på forhånd - så vi kan få snakket om sorgen, minnene og detaljer i forberedelsene til det som skal skje i kirken.

Les mer om begravelse i Den norske Kirke