logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kirkelige handlinger

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

gravferd.jpgDet å miste et menneske vi er glade i, er det vondeste vi opplever. Da er det godt ikke å være alene. Ta gjerne kontakt med døvepresten så snart som mulig når dødsfall rammer familien.

Døvepresten kan om nødvendig også hjelpe deg til å få kontakt med et begravelsesbyrå.  Det er viktig at kontakten med både byrå og prest etableres så raskt som mulig, så vi kan få god tid til å forberede oss på den siste avskjed.

Presten vil gjerne ha et møte med den nærmeste familie på forhånd - så vi kan få snakket om sorgen, minnene og detaljer i forberedelsene til det som skal skje i kirken. 

Les mer om begravelse i Den norske Kirke

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness