logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kirkelige handlinger

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

Velkommen til bryllup 

bryllop[1].jpgEt bryllup er en stor begivenhet og en fest, både for de to som gifter seg, og for begge familiene. Bryllup i døvekirken er en høytid for alle.

Ta kontakt med døvemenigheten din i god tid og avtal dato og klokkeslett.  Er det ønske om at døvepresten skal delta ved bryllup i annen kirke, er det også godt å få beskjed i god tid, helst så snart dere har bestilt kirken.

Før bryllup kan inngås er det en del papirer som må fylles ut og leveres folkeregisteret i god tid før bryllupet. Disse kan dere laste ned fra internett.  Er dere i tvil om noe, så ta gjerne kontakt med oss for å få hjelp.

Når det nærmer seg vil presten gjerne ha en samtale med brudeparet.  Vi snakker litt om det å være par og det å være gift.  Vi snakker om selve vigselsgudstjenesten i kirken.  Kanskje har brudeparet spesielle ønsker i forbindelse med denne.

Les mer om ekteskapsinngåelse i Den norske Kirke. Her vil dere finne en rekke råd og tips i forbindelse med bryllupet og forberedelsene.


 

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness