logo.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktivitetskalender

  1. 1 - Fellesarrangementer
  2. 2 - Døves Blad
  3. 3 - Møteplan for fellesrådet og LUD
  1. >> Flere arrangement

T-skjortene til inntekt for døvemisjonen i Kamerun er utsolgt

Skrevet den 12.10.16

Den flotte t-skjorten med teksten "I love sign language" og hender med flagg fra alle verdens land er dessverre utsolgt.

t-skjorte-annonse.jpg

Hele opplaget av t-skjorter ble revet bort på kort tid. Overskuddet gikk til undervisningsmateriell på døveskolen i Ngaoundere, som drives av Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun med støtte fra Det norske misjonsselskap og Døvemisjonen, og det var mange som benyttet anledningen til å støtte et godt formål - samtidig som de fikk en flott t-skjorte som bidrar til å synliggjøre tegnspråket.

Produsenten av t-skjorten sier at det foreløpig ikke bli aktuelt å lage et nytt opplag. Da må det i tilfelle komme en forhåndsbestilling som er stor nok til å gi overskudd.

Info

Abonner på nyheter >> Nyhetsarkiv >>

Digital bønnevegg

Skrevet den 30.11.2016

1. søndag i advent i år lanserte Kirkerådet en digital bønnevegg der du kan tenne lys og be en bønn på nettet. Dette er et flott tilbud som passer like godt for både døve og hørende.

Volontør på Madagaskar?

Skrevet den 09.11.2016

Lyst til å jobbe som volontør på døveskole på Madagaskar? Hald internasjonale senter tar opp nye studenter på linjen for døve.

App for døve konfirmanter

Skrevet den 09.11.2016

Kristne og bibelske hovedtekster er lett tilgjengelig for hørende konfirmanter. Det samme er ikke tilfelle for døve og hørselshemmende barn og unge – men nå skal en app gjøre det lettere for unge med høreutfordringer.

Nettsiden er levert av Inbusiness