T-skjortene til inntekt for døvemisjonen i Kamerun er utsolgt

Skrevet den 12.10.16

Den flotte t-skjorten med teksten "I love sign language" og hender med flagg fra alle verdens land er dessverre utsolgt.

t-skjorte-annonse.jpg

Hele opplaget av t-skjorter ble revet bort på kort tid. Overskuddet gikk til undervisningsmateriell på døveskolen i Ngaoundere, som drives av Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun med støtte fra Det norske misjonsselskap og Døvemisjonen, og det var mange som benyttet anledningen til å støtte et godt formål - samtidig som de fikk en flott t-skjorte som bidrar til å synliggjøre tegnspråket.

Produsenten av t-skjorten sier at det foreløpig ikke bli aktuelt å lage et nytt opplag. Da må det i tilfelle komme en forhåndsbestilling som er stor nok til å gi overskudd.