Du ER medlem!

Skrevet den 20.09.12

Men er du REGISTRERT i Døvekirken?

dovekrk_plakat;thumb1.jpgBenytter du retten til å få kirkelig betjening og et fellesskap på ditt eget språk?

Døve medlemmer av Den norske Kirke er også melemmer i Døvekirken - i tillegg til lokalmenigheten på bostedet. Men ikke alle som har rett til det, er registrert som medlemmer i Døvekirken.

Som registrert medlem i Døvekirken beholder du ditt medlemskap i menigheten der du bor, men du får også tilhørighet til døvemenigheten i det distriktet der du bor.

Døvemenighetene finner du i Oslo, Vestfold/Telemark, Bergen, Stavanger, Møre, Trondheim og Tromsø.

Vi oppfordrer flest mulig av landets døve til å registrere seg i Døvekirken, slik at behovet for kirkelig betjening og gudstjenester på døves eget språk synliggjøres.

For å registrere deg fyller du ut dette skjemaet og avslutter med å trykke Send.

Ditt navn
Adresse: