logo_oslo.png

6. 6 - Barn og unge, Oslo
  7. 7 - Barn og unge, Sandefjord
  8. 8 - Møteplan for menighetsrådene

Velkommen til Døvekirken på Østlandet!

monument4_toppbilde.jpgI samarbeid med de lokale menighetene i Den norske kirke har vi ansvar for å legge til rette for et kirkelig tilbud for døve og sterkt tunghørte i Oslo og på Østlandet.

I Oslo Døvekirke, Fagerborggata 12, har vi gudstjeneste annenhver søndag på tegnspråk etter Døvekirkens liturgi, med musikk, liturgisk dans og visuell poesi. Gudstjenesten stemme-tolkes. Etter gudstjenesten er det alltid hjemmelagde kaker og tid for god prat.

Kirken er åpen for lystenning, bønn og stille andakt mandag-fredag kl. 10-14.

Det skjer også mye annet i Oslo Døvekirke. Se aktivitetskalenderen!

I Sandefjord Døvekirke, Prinsens gate 11, har vi gudstjeneste annenhver søndag og Åpent hus med kirkekafe annenhver lørdag. Gudstjenestene stemmetolkes. Det skjer også mye annet i Sandefjord og andre steder i Vestfold, Buskerud og Telemark. Se aktivitetskalenderen!

Det holdes også gudstjenester i lokale kirker over hele Østlandet.

Menighetens misjonsengasjement

Skrevet den 05.10.2016

Gjennom Det norske misjonsselskap (NMS) er Døves menighet Oslo engasjert i et stort skoleprosjekt for døve barn og ungdommer på Madagaskar

Daglig leder på plass

Skrevet den 10.08.2016

Mandag 8. august var menighetens nye daglige leder på plass på kontoret i Oslo. Ansatte, menighetsråd og resten av menigheten ønsker velkommen og gleder seg til et godt samarbeid og fellesskap

Jon Arnljot Vik ny daglig leder

Skrevet den 15.06.2016

Døvekirkenes fellesråd har ansatt Jon Arnljot Vik som ny daglig leder i samarbeidsområde øst, som omfatter Døves menighet i Oslo og Døves menighet i Sandefjord.